Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: yes vanaf vandaag kunnen jullie ook bestellen uit de nieuwe minicatalogus

Eindelijk staat hij online de minicatalogus augustus-december 2021. Boordevol prachtige producten en tot 30 september gekoppeld aan de Sale-A-Bration actie. Hierbij mag je voor iedere €60,00 die je bij mij besteld een gratis product uit deze SAB folder uit kiezen. Klik op de foto aan de rechterkant van mijn website en je kunt de catalogussen digitaal inzien. Ook in mijn online shop: www.madebyinepie.stampinup.net staan onder het kopje Speciale acties alle gratis SAB producten bij elkaar.

Waar ga jij voor? Het leuke Pinquin Dsp of de schattige schaapjes of de mooie Textures and Frames stempelset? Zoveel leuke gratis producten!

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met de Pinquinpret stempelset met de bijbehorende pons. En jullie zagen dat ik vorige week aan het knippen was uit het mooie ( gratis) Penquin Playmates Dsp en ik wilde jullie laten zien dat je ook halve afbeeldingen ( van bv het onderkant van het Dsp) goed kunt gebruiken.

Kijk zo heb ik de halve beer gebruikt op mijn kaartje van vandaag. Super leuk toch?! De ballon komt uit de stempelset en heb ik uitgeponst met de retired ballonnen pons. Wie wat bewaard die heeft wat hihi.

Ik heb vanochtend al wat klanten bestellingen weggedaan want die wilden heel graag dit Dsp en waren bang dat het anders op was. Wij als Demo’s denken dat dit papier heel hard zal gaan, net als de schaapjes. Dus wil jij dit Dsp hebben geef dan gauw jouw bestelling door op madebyinepie@gmail.com of bestel het via mijn webshop. Ik help jou graag , ook als je nog vragen hebben.

Liefs Ine

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Ponsen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s