Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaartje met geleerde techniek.

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien met een techniek die ik van mijn lieve vriendin en teamgenootje Danielle Kassing van Stamp Along heb geleerd.

Deze mooie kaart had ik van haar gekregen over de post en op haar YouTube kanaal heeft ze hier een tutorial van gemaakt. En die techniek heb ik nu gebruikt voor een kaartje voor een andere dierbare vriendin.

Je be-inkt eerst de vlinders in de Stamparatus met een lichte kleur inkt en dan met een spons dauber en een andere wat donkere tint inkt breng je aan de randen nog wat kleur aan. Ik gebruikte Mint Macaron, daarna Soft Succulent, Evening Evergreen en daarna nog in het midden een vleugje Pumpkin Pie.

Deze bestempelde mat heb ik op een andere mat geplakt van Pumpkin Pie cardstock. Daar een strik om gedaan van de Open Weave Ribbon in de kleur Pale Papaya. En deze met Dimensionals op een witte basiskaart geplakt. De tekst komt uit de mooie stempelset Strong Of Heart. Deze staat in de nieuwe Minicatalogus op bldz 5 en is de stempelset van Make A Difference. Ieder jaar kiest Stampin’Up! een goed doel uit die ze ondersteunen. Dit jaar is het goede doel Hart ziektes, van iedere verkochte Strong of Heart stempelset gaat €3,00 naar het goede doel. Omdat in mijn familie hartproblemen voorkomen ligt dit doel na aan mijn hart. Ik heb nog wat champagne kleur Rhinestones op de kaart geplakt voor de nodige Blingbling.

Ik ben erg blij met het eindresultaat en ga hem gauw op de bus doen. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen via Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stamparatus

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s