Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: cadeauzakje/envelop

Gisteren liet ik hier het vlinderkaartje zien dat ik ge-cased had van Danielle Kassing. Heel veel leuke reacties hierop gehad. Vandaag laat ik een leuk zakje/ envelop zien waar je het kaartje of een cadeautje in kan doen. In ieder geval past het bij elkaar. Ik gebruikte hiervoor de prachtige Ombre Giftbags die staan op pagina 137 van de jaar catalogus.

Ik heb hiervoor het zakje gewoon in mijn Stamparatus gelegd. Deze gebruik ik heel vaak, sommige mensen gebruiken hem te weinig en dat is eeuwig zonde. Want het is zo’n fijn apparaat om mee te werken. Ik heb op het stempelblad de mooie grote Butterfly Brilliance stempel geplakt en de hele stempel be-inkt met de Evening Evergreen inktpad. En daarna het op het zakje afgedrukt. Als je goed kijkt zat er ook inkt bovenaan het zakje maar daar heb ik een vlinder overheen geplakt dus niemand die het ziet.

In de envelop kan dus de kaart die ik gisteren gemaakt heb:

En je kunt er ook een klein cadeautje indoen of iets lekkers.

Super leuk toch en Easy Peasy: daar hou ik van! Supersnel een mooie cadeauverpakking met bijpassende kaart. Al de gebruikte producten kun je bij mij bestellen: graag zelfs! Mail mij op madebyinepie@gmail.com en kom je boven de €60,00 uit dan mag je nog een gratis product uit de Sale-A-Bration folder uitzoeken. Hoe leuk is dat!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Ombre Gift Bags
[155479]
€ 7,25

Categorieën:Stamparatus

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s