Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: je hebt vrienden in je leven en vrienden voor het leven.

Toen we bezig waren met het uitzoeken van foto’s voor het cadeau voor Geert besefte ik weer hoe blij ik ben met hun in mijn leven. Aggie en ik kennen elkaar van ons werk bij de Peuterspeelzaal en waren samen zwanger van Dennis en Koen. En daarna kwamen ze samen op de peuterspeelzaal en werden onze jongens vrienden. En Aggie en ik vriendinnen. Aggie ging later altijd mee met Pieter naar de wedstrijden van Dennis en Koen en was ook echt zijn maatje. En ook Geert en Pieter werden vrienden en gingen samen met drie jongens naar de wedstrijden van Psv. Ook tijdens zijn ziek zijn konden we op hun steunen. En toen Pieter overleed droegen Geert en Hans ( ook al zo’n echte vriend,met zijn vrouw Corrie zijn zij mijn vrienden voor het leven van nog langer terug)de kist samen met twee broers van mij en twee zwagers van mij. Dus die vriendschap is al jaren heel kostbaar.

En nu zijn Geert en Willem ook dikke vrienden en maken we sinds 2016 onze F1 reisjes. Zo bijzonder en zo kostbaar! En zoals Geert in zijn bedank woordje zei: juist in deze Corona tijd ga je de echte vrienden waarderen. Echte vrienden voor het leven en daar ben ik onnoemelijk dankbaar voor. Met hun kan ik lachen en huilen en ook herinneringen over Pieter ophalen en mooie nieuwe herinneringen maken.

Ik ben een echte bofferd want Willem en ik hebben echtte vrienden voor het leven, oude en nieuwe. En daarnaast nog heel veel lieve vrienden in ons leven. Dan ben je een heel rijk mens. Om ze allemaal te benoemen wordt te veel voor deze blog maar ze weten zelf wel wie we bedoelen: bedankt voor jullie vriendschap, we houden van jullie💋

Foto voordat het feest op het kasteel begon.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s