Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: terug uit het kasteel.

Hoe bijzonder was het gisteren om weer in Kasteel Wolfsrath te zijn. Deze keer om Geerts 60 ste verjaardag te vieren. Ze haalden ons op dus moest ik ons cadeau in een grote handdoek verstoppen.

Vorig jaar hadden we hier met ons viertjes gelogeerd en heerlijk in de omgeving gefietst. Buiten diner gehad en in de zon ontbeten. Nu was het iets minder mooi weer maar mochten we in een mooie kasteel kamer dineren

Super gezellig, heerlijk gegeten en veel gekletst en gelachen. Een dag met een gouden randje.

We hadden een mooi cadeau pakket gemaakt en dan komen mijn Stampin’Up! Spullen goed van pas. Op memory en more kaartjes, foto’s geplakt van onze gezamenlijke reizen en leuke teksten toegevoegd. De schapen toren kaart van mijnYouTube filmpje was voor hem. Ik heb later pas de 60 toegevoegd anders wist Aggie het al. En natuurlijk ook een slinger voor Geert. Net als Gijs gisteren vond iedereen dat erg mooi en persoonlijk.

Hierboven staat het weekoverzicht. Heb jij mijn YouTube filmpje al gezien of uitgeprobeerd? Je vindt het op mijn kanaal Ine van den Eijnden. En wil je iets bestellen mail mij dan op madebyinepie@gmail.com

Ik ga nu even plat, even wat slaap inhalen want het was laat toen we naar bed gingen en Willem lag meteen heel hard te snurken dus ik sliep pas om 4.00 uur. En de wekker ging om 8.00 uur want om 9.00 hadden we het gezamenlijke ontbijt. Dus ik moet even wat bijtanken. Willem is golfen met onze schoonzoon dus lekker rustig hier in huis hihi.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s