Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: uitleg over het gebruik van Distinktive stempels.

Gisteren vertelde ik al dat het kaartje nogal wat voeten in de aarde had. Of te wel veel kruim had gekost. Of gewoon mij veel frustraties bracht. De schattige All For Baby stempelset deed niet wat ik verwachte. Ik kreeg geen mooie stempelafdruk wat ik ook probeerde. Met mat, zonder mat. Stempels eerst schoonmaken op mijn Stamping scrub. Hard drukken, zacht drukken zelfs mijn Stamparatus liet mij ( voor mijn gevoel) in de steek. Menig vel belande in de prullenbak.

Ten einde raad vroeg ik hulp aan mijn teamgenootjes en vele liepen tegen het zelfde probleem aan. Gelukkig had 1 teamgenootje contact op genomen met onze geweldige Demo Support. En die legden uit dat deze stempelset een Distinktive stempelset is en deze zeer gedetailleerde stempels maken hele mooi afdrukken. Alleen heb je dan nog iets nodig:

Jaja het toverwoord is een plastic lepeltje! In mijn nieuwste YouTube filmpje laat ik zien wat je moet doen. En maak ik ook nog een mooi kaartje.

Het verschil is duidelijk te zien. Ik ben zo blij want deze stempelset met bijbehorende stanset set is echt zo schattig!

De hangertjes en knijpertjes zijn so cute! Welke van de twee kaartjes is jouw favoriet?

Mocht je geen zin hebben om mijn filmpje te bekijken ( eh waarom niet?) het probleem was onze goed gevulde ( sappige of juicy) inktpads. Door nu met een plastic lepeltje de inkt naar de randen te duwen haal je de overtollige inkt in het midden weg en krijg je een perfecte afdruk. Doordat onze inktpads een klapmechanisme hebben zit het inktkussen op zijn kop als je het opbergt en loopt de inkt wee mooi terug naar zijn plek. Je verspild dus geen inkt maar schuift het even opzij. Easy peasy maar je moet het maar weten.

Wil je deze schattige bundel bestellen mail mij dan op madebyinepie@gmail.com. En dan heb je al bijna een gratis Sale-A-Bration product te pakken. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Gilded Gems
[152478]
€ 8,50
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

Categorieën:#youtube, creatief, Dies, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stamparatus, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s