Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: een lief klein doosje met mooie vlinder.

Vandaag heb ik een doosje gemaakt die ik 4 jaar eerder bij een collega demo heb gezien: BijMargriet. Helaas is zij gestopt maar het doosje stond nog op mijn to do list.

Het is maar een klein doosje maar je kunt het formaat aanpassen naar wat je erin wilt doen. Ik heb 4 cirkels Basic White Thick uitgestanst met de Layering Cirkels ( de kleinste normale) en die op elkaar geplakt met liquid glue. Zo krijg je een stevige bodem. Daarna snijdt je een stuk Dsp ( ik heb de Pattern Party Dsp ) gepakt van 10 cm ( hoogte) bij 13 cm ( breedte). Op de onderkant heb ik tear and tape geplakt en aan 1 zijkant. Het papier heb ik eerst met mijn bonefolder wat rond gemaakt want dat werkt beter. Het papier rol je dan om de dikke cirkel en door de tear and tape plak je dat dus vast en ook de zijkant. Dan heb je een koker die je wat plat duwt. Dan stans je een grotere scalloped cirkel uit en 1 kleine cirkel uit Crushed Curry cardstock. De kleine plakte ik op de bodem en de grote vouwde ik dubbel om de koker en maakte met mijn Crop-a-dile tang twee gaatjes. Hier haalde ik bakers twine door en mijn doosje zit dicht. Wel van te voren de inhoud erin doen. Ik heb een klein setje wattenstaafje/wattenschijfjes/ en mini vijltje erin gedaan. Leuk om aan iemand te geven die op vakantie gaat.

Voor de versiering heb ik weer de prachtige vlinders van Butterfly Brilliance gebruikt met de techniek van Danielle Kassing. In mijn Stamparatus en kleur aanbrengen met spons daubers.

Daarna uitstansen met de bijbehorende stans en mijn Stampin Cut & Emboss machine.

En hoppa: 6 mooie vlinders tegelijk klaar. 1 heb ik voor dit doosje gebruikt de andere bewaar ik voor andere projecten.

Deze prachtige bundel( stempelset en stansen) kun je met 10% bundel korting kopen ( mag ook los) en kost dan €66,50 en als je hem nu bij mij besteld tijdens de Sale-A-Bration periode mag je er nog een gratis product bij uitzoeken. Hoe leuk is dat? Hij staat op bldz 106 van de jaarcatalogus.

Mail jouw bestelling maar door op Madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00

Categorieën:creatief, Dies, Doosjes, Stamparatus

Tags:, ,

1 antwoord

  1. erg mooie kaarten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s