Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: lekker lunchen en een cadeau doosje

Vanmiddag heb ik heerlijk geluncht met een vriendin. Deze afspraak was door de Corona al een paar keer verzet en gelukkig nog net voordat ze weer jarig was konden we eindelijk lunchen en bijbuurten. Bij Eventjes Eten in Heeze lekker buiten gezeten.

Natuurlijk hoorde daar ook een klein cadeautje bij. Haar lievelings bloemen zijn Gladiolen dus die had ik al gekocht voor haar maar ook had ik een lekkere hand en body creme van Oriflame voor haar gekocht. En deze passen perfect in de Scalloped kraft Treat doosjes van Stampin’Up!Super fijn om die op voorraad te hebben liggen voor deze gelegenheden. Er kan echt veel in.

Gelukkig had ik nog vlinders over van gisteren en die heb ik er met Dimensionals opgeplakt. Met een mooi lintje erom: de Open Weave Ribbon in Pale Papaya past er perfect bij. En klaar was mijn cadeautje.

Ze was er erg blij mee. En ik kreeg van haar voor mijn verjaardag deze prachtige bos bloemen. Ik was jarig in april maar we hadden elkaar dus al heel lang niet gezien. En nu ben ik toch weer een beetje jarig!

Liefs Ine

Categorieën:creatief, Dies, Doosjes, Stamparatus

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s