Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht

Wat een heerlijk weertje, lekker met het dak open rijden. Even naar Schijndel gereden om voor Willem een andere electrische vouwfiets te bestellen. Hij wil nu ook meer een stadsfiets zoals ik en aangezien we in de toekomst meer weekendjes weg willen om te fietsen leek ons dit ideaal en een mooi verjaardagscadeau. https://www.facebook.com/lacrosshinga

We zijn vandaag weer kindloos dus lekker de stad in geweest en een terrasje gedaan. Echt een beetje vakantie gevoel: al moeten we nog een paar weekjes wachten. Wel gisteren een lang weekend geboekt in Renesse samen met mijn dan 93 jarige moeder. 21 augustus wordt ze 93 : geweldig toch. En daarna hebben we nog 10 dagen om samen in Nederland rond te toeren. Fietsen mee en genieten van ons mooie land.

Hier boven staat weer mijn weekoverzicht veel vlinders en baby kaartjes deze keer. En misschien heb je het gemist maar is er van de week weer een YouTube filmpje van mij online gekomen.

Fijne zaterdag, liefs Ine

Categorieën:#youtube, Dies, Doosjes, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stamparatus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s