Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: emotioneel gezien een moeilijk dagje.

Vandaag heb ik een beetje een dipdag. Vandaag is de sterfdag van mijn vriendin Mieke: zeven jaar alweer. En op zulke speciale dagen mis je haar extra. Vooral nu een andere dierbare vriendin op de IC ligt, komt er veel boven. En het weer werkt natuurlijk ook niet mee. Gisteren was het prachtig en nu blijft het maar regenen.

Om me zelf bezig te houden ben ik aan het poetsen gegaan, mijn agenda bijgewerkt en wilde ik eigenlijk gaan knutselen maar heb de puf niet. Gelukkig had ik zondag al het kaartje klaar en is deze kaart onderweg naar de ontvanger.

Ik heb de stempelset: Friends are like Seashells gebruikt. En de Watercolor Shapes. Voor de teksten heb ik de geweldige set: Samen Sterk gebruikt. Zoveel mooie teksten (21) voor maar €27,00.

De basiskaart is Balmy Blue. Daarboven op zit een mat van Basic White. Hier heb ik eerst een cirkel op gestempeld met de Watercolor Shapes. En daarna lekker gestempeld met de schelpen en planten en de stippeltjes stempel. Toen de teksten gestempeld en gesneden en met Dimensionals opgeplakt.

Nog even wat Blue Adhesive-Backed gems opgeplakt voor de Blingbling en mijn kaartje voor onze vriend in het ziekenhuis was klaar. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen via mijn online shop of via Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten maken, Makkelijke Maandag, Sale-A-Bration, Stampin'Up!

Tags:, ,

1 antwoord

  1. Dikke knuffel!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s