Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: een step up versie van gisteren.

Zondag heb ik twee kaartjes gemaakt, 1 van gisteren voor onze vriend in het ziekenhuis en deze is voor mijn vriendin in het ziekenhuis, beide hebben ze in ernstige mate last van Corona.

Ik heb nu niet alleen de Friends are like Seashells stempelset gebruikt maar ook de bijbehorende stansenset. De gestempelde cirkel van de Watercolor Shapes heb ik uitgestanst met een scalloped cirkel stans. Met Dimensionals heb ik die op de Basic White mat geplakt die ik eerst bespat heb met wat inkt. Daarachter plakte ik wat uitgeknipte planten. De uitgeknipte schelpen heb ik met mijn blender brush van kleur voorzien. Daarna dezelfde Blingbling toegevoegd als op het kaartje van gisteren. En de tekst komt ook uit de Samen Sterk stempelset.

Welke vindt jij de mooiste? ik vind ze beide goed gelukt. Met deze set ( of bundel) kun je dus heel goed mannen en vrouwen kaarten maken.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Water Painters
[151298]
€ 14,50

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s