Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: met restjes deze persoonlijk kaart gemaakt

Mijn nichtje is nu sinds een jaar pleegmoeder van een meisje. Zo fijn dat ze elkaar gevonden hebben en het zo goed klikt. Daarom wilde ik een persoonlijk kaartje maken. Afgelopen week zijn ze op vakantie geweest naar zee. Dus ik wist precies welke stempelset het moest worden: Beautyful Moments. Maar de stempel van de moeder met het meisje had ik al gebruikt toen bekend was dat mijn nichtje een pleegdochter kreeg. En de stempel met de twee meisjes met de emmer vond ik niet kloppen bij deze gelegenheid. Dus heb ik een creatieve oplossing bedacht:

Zie je wat ik gedaan heb? En nee ik heb niet de stempels doormidden geknipt maar een mask gebruikt van een post-it note. Dus de moeder eerst op een klein reststukje Basic White gestempeld, toen op een post-it note opnieuw gestempeld en uitgeknipt en toen het meisje met de emmer alleen beinkt en gestempeld. Daarna de afbeelding ingekleurd met mijn blends. Super blij en trots hoe het eindresultaat geworden is.

Daarna heb ik de boven en zijkanten gescheurd en bewerkt met mijn Blending Brush in Balmy Blue. Eronder zit een mat van Balmy Blue welke ik door de Seashells 3D Embossing folder heb gehaald. En daaronder zit weer een reststukje Dsp uit de Good Taste collectie. Wie wat bewaard die heeft wat hihi.

De tekst komt uit de stempelset en heb ik met mijn paper snips uitgeknipt. Echt de allerfijnste schaar die ik ken! Wat Blingbling erop en klaar was mijn persoonlijke kaart. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen en vergeet niet dat je tijdens Sale-A-Bration bij een bestelling van €60,00 een gratis product mag uitkiezen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:Embossen, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s