Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: zelf een doosje namaken. En spelen met Gilded Leafing.

Pootles Papercraft alias Sam Hammond vertelde ooit eens in haar filmpje dat zij vroeger doosjes los maakte en ze daarna namaakte. Dat heb ik vandaag ook gedaan. Een doosje voorzichtig los getrokken op mijn grid papier gelegd en nagetekend en uitgemeten hoe groot mijn cardstock moest zijn en waar de rillijnen en snijlijnen moesten komen

De overtollige stukken weggeknipt en de hoeken afgerond en yes het paste!

Daarna heb ik met twee stempels uit de Artistically Inked lekker vrij gestempeld met Granny Apple Green inkt op dezelfde kleur catdstock. Maar ik mistte toch wat. Dus heb ik de Gilded Leafing erbij gepakt en mijn flesje tombow liquid glue. Weer lekker vrij uit de hand lijm aangebracht en de Gilded Leafing . En ook op mijn handen haha.

Maar het eindresultaat was top!

Omdat ik geen goudkleurig lint had heb ik de Open Weave ribbon in Pale Papaya gebruikt. Dit paste namelijk ook goed bij het potje handgel. Waar trouwens ook goudkleurige glitters inzitten.

Het labeltje heb ik uitgestanst met de Tailor Made Tags. En ook het gouden oogje heb ik gestanst met de bijpassende stans. De tekst Hello komt uit de stempelset en het kleine bloempje heb ik gestempeld met Pale Papaya maar dan 1 keer afgestempeld. Toen had ik nog een stukje twine nodig en die heb ik met de Pale Papaya Stampin Blend light gekleurd. De Dark werd echt te donker.

Ik ben superblij met het eindresultaat. Een chique klein doosje. Ik denk dat ik vaker een doosje uit elkaar ga halen hihi. Oh en even je handen wassen met warm water en het goud is zo van je vingers.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com. Of wil je het eerst een keer uitproberen kom dan gezellig langs hier op de Faramir.

Liefs Ine

Oh hier zijn de maten: cardstock 17 cm bij 23 cm. Op de lange kant scoren op 3,5 cm/ 10,5cm/14cm/21cm. Op de korte kant op 1,5 cm/ 5 cm/12 cm/15,5 cm. En dan de stukken wegknippen zoals op de foto’s.

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Stampin'Blends

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s