Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag een kaartje gemaakt met mijn nieuwe Picture This stansen.

Op pagina 164 van de jaarcatalogus staat een verborgen juweeltje: de Picture This stansen. Ze zijn echt geweldig en horen nu al bij mijn topfavorieten. Hiermee maak je supersnel de mooiste kaarten.

Hiermee snijdt je dus een leuk patroon uit een kaart en de uitgestanste onderdelen kun je mooi gebruiken om een andere leuke kaart te maken.

Ik heb een basiskaart gesneden van Basic Black cardstock . Toen uit het Pattern Party Dsp een mat gesneden en in dezelfde maat drie keer een stuk Basic White gesneden. Het Dsp en 1 witte mat heb ik toen met de rondjes stans door mijn Cut & Emboss machine gehaald. En die witte mat heb ik als mal gebruikt om te kijken waar ik de Party Puffins en de teksten kon stempelen op de andere witte mat.

Met Poppy Parade heb ik de teksten gestempeld en met mijn Poppy Parade, Daffodil Delight, en Pumpkin Pie Stampin Blends heb ik de afdrukken ingekleurd die ik met Memento had gestempeld. Daarna de Dsp mat met Dimensionals op de witte bestempelde mat geplakt. En toen op de basis kaart geplakt. Super leuk toch? De hartjes zijn retired maar je kunt natuurlijk ook andere Blingbling toevoegen. De Nederlandse teksten komen uit de stempelset Hemelse Hortensia. En passen perfect!

Omdat het een zwarte kaart is heb ik het tweede stuk Basic White aan de binnenkant geplakt en daar nog de Party Puffin in zijn geheel gestempeld en ingekleurd. Met genoeg ruimte voor tekst. De stansen zijn niet goedkoop ( €41,00) maar ik zie enorm veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld schudkaarten. Je zult hier wel meer voorbeelden voorbij zien komen want ik ben nog lang niet uitgespeeld. Echt Easy Peasy om zo leuke kaarten te maken en ja dat weten jullie daar hou ik van.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Blends

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s