Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Crafting makes me happy. Being happy is good for my health. Therefore, crafting is good for my health!

Dus knutselen is zoiets als: “an apple a day keeps the doctor away”. “Een kaartje per dag, niet omdat het moet,maar omdat het mag”.

En inderdaad heel goed voor mij. Ik maak me zorgen om mijn vriendin op de IC, zorgen om onze vriend die hard bezig is met zijn revalidatie na 3 maanden Corona. Ik kan niks doen dan kaartjes sturen en voor ze duimen. Dus om mijn hoofd leeg te maken ben ik nu vaak in mijn studio te vinden. Heerlijk om iets moois te creëeren. Ik ben al begonnen aan de voorbereidingen van Kerst en Kaart. Geen idee nog of het door kan gaan maar zo fijn om alvast er mee bezig te zijn. En omdat we op vakantie gaan, eerst lang weekend met ons mam, en daarna samen 9 dagen weg, ben ik nu ook begonnen aan 14 projecten die ik iedere dag hier op mijn blog kan zetten. En op mijn andere Social media kanalen.

Vanmiddag heerlijk met onze vrienden Aggie en Geert de F1 kijken en samen bbq-en. Quality time samen is zeker in deze Corona tijd belangrijk. Fijne zondag iedereen en denk je hee zo’n hobby is ook iets voor mij, neem dan contact met mij op en ik help jou graag op weg.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s