Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: lekker stempelen met de Stamparatus.

Vandaag dit makkelijke kaartje. Ik heb 1 stempel uit de Textures & Frames gebruikt. Deze stempelset mag je gratis uitzoeken bij een bestelling van €60,00 tijdens Sale-A-Bration. Hij valt misschien niet op in de SAB gids maar is ontzettend veelzijdig. Ik ben er erg blij mee. Ik heb de stempel in mijn Stamparatus geplaatst en heb 5 blauwe inktpads gepakt. Toen een stuk Basic White met de korte kant boven in mijn Stamparatus gedaan. En steeds een ander kleur gebruikt om te stempelen van licht naar donker. Toen de stempel goed schoon gemaakt en verplaatst en weer een rij gestempeld.

Daarna de tekststempel uit de Very Versailles stempelset in het midden gestempeld. Nog wat blue gems erop geplakt voor de Blingbling en mijn kaartje was al klaar. Easy Peasy maar erg mooi geworden. Ga dit zeker nog een keer doen met een andere kleur. Nu een echte mannenkaart maar in rood/roze tinten ook leuk voor vrouwen.

Zo blij met mijn Stamparatus dan kun je heel eenvoudig zo’n mooi patroon maken met de Hinge stap techniek: iedere keer het stempelblad 1 stapje naar beneden doen.

Wil je de Stamparatus al lang aanschaffen is het nu de beste tijd want deze kost €59,00 en doe je er dan bijvoorbeeld een liquid glue bij dan mag je al een gratis product uitzoeken bijvoorbeeld de Textures & Frames stempelset of een ander mooi product uit de Sale-A-Bration folder. Mail mij maar op madebyinepie@gmail.com dan help ik je graag verder.

Vandaag is het mijn trouwdag ( morgen ook), we trouwden toen voor de wet. Ja ik was een bofferd 2 trouw outfits en twee bruidsboeketten. Mooie herinneringen. En passend bij de kaart: Always thinking of you! Voor altijd in mijn hart💜

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Sale-A-Bration, Stamparatus

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s