Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: weekoverzicht

En alweer is er een week voorbij gevlogen. Niet normaal bijna alweer september! Vanaf 3 september tot en met 17 september hebben wij vakantie. Eerst vanaf 3 september een lang weekend weg met ons mam. Ja met onze 93 jarige gaan we naar zee. En dan de 7e vertrekken wij naar Friesland: Lemmer en Grou en dan afsluiten in Giethoorn. Hopelijk zorgt Pieter voor droog zonnig weer. Daarom gisteren al de fiets voor Willem gekocht dan kan die ook mee. En natuurlijk onze golf spullen. En niet te vergeten natuurlijk een Stampin’Up! Kit. Want 10 dagen niet knutselen trek ik niet. Ik heb al wat vooruit gewerkt want probeer toch iedere dag wat te posten.

Wat was jouw favoriete project deze week? Voor mij de kaart voor ons mam en als goede tweede de regenboog restjes kaart.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s