Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: kaart voor de teamswap

Vandaag laat ik jullie het kaartje zien voor onze maandelijkse team swap. Deze keer kwam de opdracht van Masjenka en was het een Tic-Tac-Toe. Dan heb je 9 vakjes en moet je net als bij boter-kaas- en eieren,horizontaal of verticaal of diagonaal een lijn kiezen en die drie vakjes moet je gebruiken op je kaart. Bij mij was het cirkel, vlekje en embellishments Leuk om jezelf zo uit te dagen en ik wilde ook een kleur gebruiken die ik niet zo vaak pak.

De cirkels heb ik met de Picture This Dies gemaakt. De vlekjes met de Artistically Inked stempelset. En voor de embelliishments heb ik gekozen voor een strik en In Color Jewels. Ik heb gekozen voor Polished Pink cardstock en het Pansy Petals Dsp.

In 2 rondjes heb ik de figuurtjes opgeplakt met Dimensionals dat geeft een erg leuk effect ook als je de kaart openmaakt.

Ik had dit kaartje maandag al op de bus gedaan maar postnl maakt er weer een zooitje van: ze heeft op haar postnl app gezien dat hij vandaag pas binnen komt. Grrr hier kan ik zo boos om worden. Twee kaartjes maandag op de bus gedaan en 1 de volgende dag al binnen en de andere doet er 4 dagen over. Zo weet je toch gewoon niet wanneer je een kaart op de bus moet doen. En de porto kosten worden steeds duurder. Pfff nu genoeg geklaagd. Het is bijna weekend: yeah.

Vandaag is mijn overbuurmeisje Fleur 21 geworden dus hier vast een sneak peek van haar kaartje. Vanavond heb ik een dames feestje van een vriendin die 60 is geworden en daar heb ik samen met een andere vriendin ook iets super leuks voor gemaakt. Dus hou mijn blog volgende week in de gaten. Dan laat ik dat hier zien en ook de kaart van Fleur.

Vanmiddag zijn we naar Schijndel geweest om Willens verjaardags cadeau te kopen: een andere electrische vouwfiets van LaCros-Shinga. Eentje met grotere wielen, zoals ik heb. De mijne bevalt perfect dus onze gewone fietsen doen we weg en fietsen we voortaan alleen nog maar electrisch: heerlijk!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s