Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: de kaart voor mijn jarige buurmeisje

Zoals beloofd laat ik vandaag de kaart zien die ik voor mijn overbuurmeisje Fleur had gemaakt voor haar 21 ste verjaardag. Ze was er erg blij mee. Vond de bewegende bloemen erg leuk.

Ik had ipv Dsp zelf Coastal Cabana cardstock bestempeld met de tekst “Van Harte”uit de Tijdloze Tuloen set,super leuk toch?

En ik heb drie stansjes gebruikt van de Floral Squares dies. Die pasten echt perfect eronder en in het thema, bloemen. De losse bloemen stansjes komen ook uit die set. En ik heb een lang stuk Basic White cardstock gesneden en opgeplakt waar ik mijn tekst op kon schrijven.

Ik vind het een zeer geslaagd project, zeker omdat het zo persoonlijk is door de naam en de cijfers uit het Playful Alphabet. Helaas nog steeds geen tijd gehad om een filmpje op te nemen. Zo druk met de laatste dingen die nog geregeld moeten worden voor mijn vakantie. Tijdens mijn vakantie ben ik gewoon bereikbaar via de mail. Misschien zal ik iets minder snel reageren dan normaal maar ik check iedere dag mijn mail en mocht er iets dringends zijn mag je me ook altijd even appen of bellen op 0611102125

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Window Sheets
[142314]
€ 6,00

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s