Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: druk druk druk

Morgen ga ik met Willem en mijn moeder op vakantie en ik moest nog 1000 dingen doen. Bellen met haar verzekering over de goedkeuring voor een schermloep. Ben je toch gauw al een uur kwijt. Daarna verslag gedaan aan mijn grote broer en aan ons mam: hoppa weer een uur verder. Een bestelling ophalen bij vriendin,”nee, ik blijf echt niet thee drinken” maar toch te gezellig en weer een uur kwijt. Vanavond moeten we een aquarium ophalen voor mijn jongste zoon Meester Nick, want die wil dat in zijn nieuwe stage klas neerzetten. Super leuk maar ook weer een uur kwijt met op en neer rijden. Plus net alvast gekookt want we moeten op tijd eten, om op tijd bij die mensen te zijn. Zeker een uur kwijt! Maar wat ruikt het lekker!

De was is weggewerkt, maar heb ik nu al mijn studio op kunnen ruimen? Nee dus, want de tijd vliegt. En de studio is 1 ontploffing dus dadelijk dat gauw doen en een knutseltas klaarmaken.

Gelukkig gisteren tijdens het voetballen een doosje gemaakt voor Doosjes Donderdag. Klein cadeautje voor ons mam samen met het tasje van vorige week krijgt ze dat als slaap cadeautje. Dat deed ik vroeger bij mijn nichtjes als die kwamen logeren had ik altijd een slaap cadeautje onder hun kussen klaar liggen.

Het is al een oud model maar ik heb nieuwe materialen ervoor gebruikt en nu is het weer helemaal up to date! In het doosje wat sluit met klittenband rondjes zit een pakje zakdoekjes. Maar je kunt er natuurlijk in doen wat jij wilt.

Het is een super leuk formaat en ziet er toch mooier uit dan zo’n plastic verpakking. En wat is dat Expressions in Ink Dsp toch prachtig! Ik ben al aan mijn tweede pak begonnen.

Ik heb er geen tekst op gedaan maar gewoon twee leuke stansen gebruikt uit de Stitched So Sweetly dies. Ik denk dat mijn moeder hier heel blij van wordt. Zo nu ga ik echt opschieten want er is alweer een uur om met het schrijven van deze blog. Watermark zetten in de foto’s, gebruikte producten neer zetten. Tja het leven van een dagelijkse blogger valt niet mee. Maar ik heb er nog steeds plezier in dus blijf mij volgen! En denk je nu dit Dsp wil ik ook mag je me altijd mailen en bestel ik het voor jou.

8 September kunnen we ook eindelijk de geweldige Expressions In Color Paper Pumpkin kit bestellen. En vindt je het Expressions in Ink Dsp mooi dan is dit echt een box voor jou. De kit kost €26,00 en er zitten twee inkspots in, een stempelset en genoeg materiaal om 9 kaarten te maken. Zo mooi, hier werd ik echt heel blij van. Geef het snel door want ze zullen hard gaan. Ik heb al verschillende bestellingen hiervan binnen. Dus vanaf mijn vakantie adres plaats ik gewoon de bestelling. Ik help jou graag!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Creatieve Kits, Dies, Doosjes, Sale-A-Bration

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s