Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: vanuit zonnig Renesse

Wat een geweldige start van ons lange weekend weg met ons mam. Stralende zon, geweldige lunch, mooi chalet en de zee gezien. Eens kijken wat vandaag ons gaat brengen.

De afgelopen week weer mooie projecten gemaakt. Welke is jouw favoriet? Mijn moeder was dolblij met haar slaapcadeautjes. Dus die zijn mijn favorieten. Maar ook het doosje voor Fleur was goed gelukt. En de kaart voor Pieter oh en de taart voor Els: eh ik kan weer niet kiezen hihi

Gisteravond hebben we heerlijk gegeten bij Pintx. In het begin toen ik de menukaart zag was ik niet erg enthousiast. Zag niet veel bekende gerechten op de kaart voor ons mam. Ook veel vis ( oh ja we zitten in zeeland duh) en ik eet niks wat zwemt. Maar het foodsharing idee was leuk en we hadden uiteindelijk heerlijke dingen uitgekozen. De popcorn kip ( Aziatisch smaak) en de zoete aardappel frietjes waren onze favoriet dus die nog een keer besteld. Ons mam ( en wij) hebben gesmuld. Onze camping ligt vlak bij het centrum dus we waren ook zo weer thuis. Ik heb heerlijk geslapen en ben klaar voor een nieuw avontuur.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s