Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: people fall in love by smiling at each other, but people stay in love by laughing with each other

Mooie quote: je wordt verliefd terwijl je naar elkaar glimlacht. Maar je blijft verliefd omdat je met elkaar lacht. En met zo’n vrolijke frans als mijn Willem, lachen we veel af. Op speciaal verzoek van mijn moeder ging hij in het schandblok staan. Wat moest ze er om lachen en ik ook.

Maar nog meer hou ik van hem als ik zie hoe lief hij is voor mijn moeder. Zonder morren duwt hij de rolstoel al was het soms zwaar want het is een oud ding. Hij maakt haar aan het lachen al kunnen ze samen ook flinke discussies hebben. Allebei vreselijk eigenwijs.

Hij zegt altijd dat hij nooit zal vergeten hoe lief ik voor zijn ouders was en zijn vader als enige in een rolstoel mocht rondrijden. Wat mis ik die twee lieverds. En nu doet hij het zelfde voor mijn moeder.

Deze dagen zijn dagen met een gouden randje en mooie herinneringen voor als ze er straks niet meer is. Onze eerste Stampin’Up! Knutselmiddag is ook een gouden herinnering.

Ze heeft hele slechte ogen maar doordat onze creatieve kits zo mooi en easy peasy zijn lukte het haar om prachtige kaarten te maken. Daar was ze zo blij mee en ik ook. Ze heeft zelfs voor het eerst gestempeld! Trots op haar!

Fijne zondag en hopelijk wint Max!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Geniet van alles , maar vooral van elkaar

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s