Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke maandag: kaartjes gemaakt met ons mam en de Notes of Cheer kaartenmaakset

Ik ben al een hele tijd demo maar ons mam had nog nooit met mij kaarten gemaakt. Zij schilderde liever. Helaas gaan haar ogen steeds meer achteruit en lukt het schilderen niet meer. Maar zij is altijd creatief bezig geweest. Kleren naaien of breien voor ons, tapijten knopen, stoelen bekleden, schilderen noem het maar op. Dus zaterdag heb ik samen met haar en de Notes of Cheer kaarten maakset 3 mooie kaarten gemaakt. Deze kit die €14,50 kost is heel goed voor beginners. Je hoeft niks te stempelen, de teksten zijn in 4 verschillende talen en ook dus in het Nederlands. Er zit een beschrijving bij en alles zit in een mooie doos om 9 kaarten te maken. Zelf neem ik altijd nog een flesje Tombow liquid glue mee. Die vind ik fijner dan de glue dots die erbij zitten. Maar dat is persoonlijk.

Mijn moeder hoefde nu alleen dimensionals op de onderdelen te doen. En wat Blingbling. En binnen no time had ze haar eerste kaart af. Haar blijde trotse gezicht vergeet ik nooit meer.

Dus als mijn moeder het kan, kan jij het ook. Hoe oud of jong je ook bent, super leuk om samen te doen met je kind, moeder, zus of vriendin. We hebben ook creatieve kits waar ook stempels, en een inktspot bij zitten bijvoorbeeld de prachtige Sentimental Rose kaartenmaakset.

Deze had ik ook bij en toen heeft mijn moeder voor het eerst gestempeld. Dat vond ze net toveren.

De zesde kaart die ons mam gemaakt heeft kan ik nog niet laten zien want die is voor Willems verjaardag. Maar hoe geweldig is het dat we samen 6 kaarten hebben gemaakt lekker buiten in het zonnetje. Helaas zit het weekend er weer op. We zijn alweer onderweg naar huis en morgen begint de vakantie van Willem en mij en vertrekken we naar Friesland. Gisteren nog deze geweldige foto gemaakt met mijn oudste broer en schoonzus, dag Renesse het was super.

Alle creatieve kits staan op mijn online shop: http://www.madebyinepie.stampinup.net en kun je daar bestellen of via een mailtje naar mij: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s