Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Picture this Dies set

Vandaag vertrekken we naar Friesland: Lemmer. Ik geloof niet dat ik hier ooit ben geweest. We wilden eigenlijk naar de wadden eilanden maar dat was zo duur. En van vrienden hadden we gehoord dat Friesland zo mooi is dus gezocht op Booking.com en kwamen we uit op Lemmer en Grou. We beginnen dus met 3 dagen Lemmer dan 3 dagen Grou en dan nog 3 dagen Giethoorn.

Maar eerst even dit mooie kaartje showen. Ik heb de basis kaart in Cinnamon Cider gemaakt en die eerst door de Brick & Mortar Embossing folder gehaald. Daarna met de Picture this dies de rechthoeken uitgestanst.

Ik vond dit perfect voor de katten uit de A Real Treat Stempelset. Deze passen echt perfect. Met Real red de tekst Happy Birthday gestempeld en de hartjes. De rest gewoon in Memento Tuxedo Black gestempeld.

Nog wat Blingbling toegevoegd en mijn verjaardags kaartje was klaar. Super leuk toch? Wat zijn deze stansen toch fijn! Heel snel heb je een leuk effect. En het mooie is dat je de uitgestanste figuurtjes voor een ander project kunt gebruiken.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s