Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: reepjes cardstock kaart

Een tijdje terug liet ik hier een kaartje zien met een achtergrond van reepjes cardstock. Voor dit kaartje heb ik ook weer reepjes op een stuk basic White cardstock geplakt en daarna heb ik drie maten cirkels dies gebruikt om cirkels uit te stansen. En 1 stitched rectangle die. De basis kaart heb ik eerst door de Brick & Mortar Embossing folder gehaald. En daar heb ik de cirkels en de rechthoek opgeplakt

De tekst komt uit de Samen Sterk stempelset, prachtige teksten staan er in. Deze kaart is voor mijn zieke vriendin die nog steeds met Corona in het ziekenhuis ligt. En voor haar familie om hun sterkte te wensen.

Willem en ik genieten nu van onze vakantie in Friesland. Net 25 km gefietst en nu even lekker geluncht langs het water. Wat een bofferds zijn wij dat Pieter voor geweldig weer zorgt. We komen echt tot rust. En vanochtend nog 9(!) Expressions In Color kits mogen bestellen. De kit is ook zo mooi! Wil jij hem ook, bestel hem dan in mijn online shop http://www.madebyinepie.stampinup.net of via de mail: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s