Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: vanuit zonnig Lemmer een oud model in een nieuw jasje.

Vorige week had ik jullie het slaap cadeautje voor ons mam laten zien. Een doosje om haar zakdoekjes in op te bergen. Daar was ze heel blij mee want haar oude was kapot gegaan, na 5 jaar mocht dat ook wel. Want het blijft natuurlijk papier waar ik mee werk.

Het is een doosje waarin je met een stans een opening maakt. Vroeger gebruikte ik daar de Layering Ovals voor maar die zijn helaas retired. En met de ovale duo ponsen kan het niet want dan kom je niet in het midden van de bovenkant. Ik heb dus in mijn stansen selectie gekeken en heb gekozen voor de Stitched So Sweetly Dies.

https://www.stampinup.nl/products/stitched-so-sweetly-dies?demoid=5033120

Ik heb 2 op een volgende maten uitgekozen. Met de kleinste stans een opening gestanst, deze leg je even opzij. Dan uit een stuk cardstock de grotere maat gestanst en daar weer de kleine opgeplakt en dan het geheel met een brad aan het doosje bevestigd.

En zo draai je het open en kun je bij de zakdoekjes. ik heb het prachtige Expressions in Ink Dsp gebruikt. Ook mooi te combineren met de geweldige Paper Pumpkin set Expressions In Color.

Gisteren heb ik er 9 mogen bestellen voor mijn klanten. Wil jij dit pakket ook waarmee je 9 prachtige kaarten kunt maken mail mij dan op madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag. Ik schrijf iedere dag mijn blog tijdens de lunchstop en check dan ook mijn mail.

We zitten nu bij het Tjeukemeer lekker 18,5 km gefietst, hier lekker gebruncht, want ontbijten slaan wij op de vakantie over. Even uitrusten, ik nog wat werken en dan lekker verder fietsen. Willem is helemaal blij met zijn vervroegd verjaardagscadeau: een betere versie van zijn Lacros electrische vouwfiets met grote wielen. Het broertje van de mijne. We fietsen nu op dezelfde snelheid en kunnen dezelfde afstand in km’s fietsen. Genoten van de rit hier naar toe langs het water.

Friesland is echt supermooi en we boffen nog steeds met het weer!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s