Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: lekker sponsen met de Blending Brushes en Sponge Daubers

Dit vind ik zo heerlijk om te doen. Met een sjabloon, kleurtjes inkt en Blending Brushes en spongedaubers deze achtergronden maken. Dit sjabloon komt uit de Decoratieve Sjablonen met diverse patronen Set er is ook nog een Decoratieve Basis Sjablonen set. Beide sets kosten €9,75 voor 4 stencils. De stencils kun je gewoon met de Shammy schoonmaken of onder de kraan. En dan kun je ze opnieuw gebruiken.

Je zoekt dus 3 of 4 kleurtjes uit en begint met de lichtste kleur. De grote vlakken doe ik met de blending brushes de kleintjes met de spongedauber. Kom je in een ander vlakje is dat niet erg want daar ga je met een donkere kleur overheen en blend je de kleuren. De ijsbeer en de pinquin had ik al uitgeknipt uit het gratis uit te zoeken Pinquin & co Dsp. Nog tot het einde van de maand geldt: bij een minimale besteding van €60,00 mag je een gratis product uit kiezen uit de Sale-A-Bration folder. De pinquin was niet helemaal heel, maar op dit kaartje kon ik hem zo mooi gebruiken. Te mooi om weg te gooien. De tekst komt uit de stempelset Penquin Pret en hier kun je ook een bijbehorende pons bij kopen. Als je deze als bundel koopt krijg je 10% bundel korting en kost het €38,50. De blending borstels kosten €14,50 per 3 stuks en doe je daar een setje sjablonen bij (€9,75) dan zit je al over de €60,00 en mag je dus het mooie Dsp ( of iets anders uit de Sale-A-Bration folder) uitkiezen. Je vindt deze producten in mijn online shop madebyinepie.stampinup.net( klik op de foto’s onder aan mijn bericht en je gaat rechtstreeks naar mijn shop) of stuur mij een mailtje of messenger bericht en ik help jou graag verder.

Vaak ga ik met inkt kliederen om mijn hoofd leeg te krijgen maar gisteren al liggend op ons picknick kleedje aan de waterkant lukte mij dit ook. Het gaat niet goed met mijn vriendin in het ziekenhuis maar die angst gevoelens om haar heb ik weggestopt want ik wil nu energie op doen en genieten van de quality tijd met Willem. Ik help haar niet door te tobben. Wel duim ik voor haar en hoop op een wonder. Net zoals bij onze vriend die ook zo slecht lag maar de strijd tegen de Corona gewonnen heeft en nu aan zijn zware revalidatie is begonnen.

Vandaag alweer ons laatste dagje in Lemmer vanmiddag vertrekken we naar Grou. Daar blijven we ook 3 dagen. En dan nog 3 dagen Giethoorn. 3 was mijn mans geluks getal dus hopelijk ook weer veel zon. We zijn echt enorme bofferds met het weer. En gisteren heb ik afgerekend met een jeugdtrauma. Wij hadden vroeger geen geld om op vakantie te gaan. Mijn oudere zus was verloofd met een jongen en die had een auto. Mijn jongste broertje, ik en zijn stiefbroertje mochten ieder een dagje uit kiezen. Ik koos ervoor om naar de film te gaan want daar hadden wij ook nooit geld voor, mijn broertje wilde naar Safari park de Beekse Bergen en dat stiefbroertje wilde naar: het Tjeukemeer. Nou werden mijn broertje en ik altijd vreselijk wagenziek dus die lange rit van Den Bosch naar Friesland was geen grapje. Kwamen we eindelijk aan bij het Tjeukemeer was het snert weer, hij keek 5 minuten rond en zei: zo ik heb het gezien. En konden we weer dat hele takke eind terugrijden. Ik had hem het liefste in het Tjeukemeer geduwd. Dus iedere keer als iemand het over het Tjeukemeer had kreeg ik daar negatieve energie van. Nou maar nu niet meer. Gisteren zijn we helemaal rond het Tjeukemeer gefietst en wat was het prachtig! Na 45 jaar kan ik eindelijk dat jeugdtrauma vaarwel zeggen. Heerlijk om zo mooie herinneringen samen te maken.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, Over mij

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s