Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag vanuit Grou en weekoverzicht

We zitten nu drie daagjes in Grou. We hadden wel last van een cultuur shock want het is hier kermis. We kwamen uit een heerlijk rustig Lemmer en dit was een hele overgang. Gelukkig op onze studio weinig last van. Het is echt een Stampin’Up! Studio: allemaal favoriete kleuren en zelfs 1 muur met behang dat lijkt op een Stampin’Up! Stempel : Queen Anne’s Lace.

Ook in het mooie Theehuis ( aanrader) kwam ik mijn favoriete kleur Bermuda Bay tegen:

Deze heb ik meteen besteld: zo mooi! Vandaag gaan we op de fiets de omgeving verkennen: zin in!

Hierboven vindt je het weekoverzicht. Leuke projecten weer. De mooiste vind ik deze keer de kaarten van ons mam. Wat zijn onze creatieve kits toch geweldig dat zelfs een vrouw van 93 die nog nooit gestempeld heeft zulke mooie eindresultaten behaald. Onze allernieuwste Paper Pumpkin Expressions In Color is geweldig! Heb jij hem al besteld? Zo niet help ik jou graag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s