Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Life is like riding a bike, to keep your balance, you must keep moving.

Mooie quote: het leven is als het rijden op een fiets, om je evenwicht te bewaren moet je in beweging blijven. Of te wel: je kunt niet stoppen met trappen want dan val je om.

Wij hebben vandaag weer heerlijk onze rondjes getrapt. Vandaag weer heerlijk gefietst. Een gedeelte van de Pontjes route in Grou gereden. Zo leuk met 5 pontjes oversteken en door prachtige gebieden gefietst. We kwamen in het natuur gebied De Alde Faenen ook een mooie uitkijktoren tegen en wat een prachtig uitzicht heb je dan.

De vrijwilligers op de pontjes zijn super aardig en we hebben echt gelachen. Kwamen ook soms dezelfde mensen tegen blijkt hun dochter in Geldrop te wonen: hoe toevallig.

Daarna de race in de studio gekeken maar helaas viel Max uit. Dadelijk weer lekker eten en morgen vertrekken we naar Giethoorn. We gaan nog wel even wat elfsteden tocht fonteinen opzoeken. We hebben er nu 6 gezien dus nog 5 te gaan. Ook een echte aanrader.

Met mijn vriendin in het ziekenhuis gaat het echt niet goed, maak me grote zorgen maar probeer het even te parkeren en volop te genieten samen met Willem.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Wat leuk dat jullie de pontjes-route hebben gedaan.
    Wij hebben daar altijd veel gevaren, maar nog nooit die fietsroute gedaan.
    Veel plezier verder.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s