Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Textures & Frames kaartje

De stempelset Textures & Frames valt misschien niet zo op in de Sale-A-Bration folder maar is echt super! Heel eenvoudig en snel maak je zo de leukste kaartjes.

Ik heb drie kleuren blauwe inkt uitgezocht. En daarmee heerlijk uit de losse hand cirkels in Balmy Blue gestempeld. Toen met Pacific Point inkt hier schelpen uit de Friends Are Like Seashells in gestempeld. Daarna met Night of Navy de open cirkels er om heen gestempeld. Dat hoeft niet precies passend te zijn maar gewoon speels er om heen.

De tekst komt ook uit de Friends Are Like Seashells stempelset en de kleine stippeltjes ook die heb ik weer in Balmy Blue gestempeld maar dan 1 keer afgestempeld.Nog wat pareltjes voor de Blingbling en mijn makkelijke maandag kaartje was klaar. Dit model kun je natuurlijk in verschillende kleuren maken met bv kleine bloempjes in de cirkels.

Super leuk kaartje toch? Ook zeer geschikt als mannenkaart. Als je nog deze maand een bestelling doet van € 60,00 of meer mag je de Textures & Frames set gratis uitzoeken. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag verder.

Vandaag gaan we op speurtocht naar de laatste 5 fonteinen van de elf steden fonteinen tocht. We hebben er al 6 gevonden nu nog de laatste 5 en dan door naar Giethoorn voor onze laatste 4 vakantie dagen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s