Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Just want to say bedankt kaart en fonteinen.

Ik had de Thanks & Hello Embossing folders eigenlijk over het hoofd gezien. Maar wat zijn ze leuk! Ik heb de Thanks folder gebruikt op een stuk Shimmer vellum. Deze zijn verkrijgbaar in de In Color 2021-2023 kleuren. Je vindt ze op bldz 135 van de jaarcatalogus. En het geeft echt een prachtig effect.

De basis kaart in Gray Granite heb ik eerst in mijn Simply Scored Scoring Tool gedaan en om de 1” een rillijn gemaakt. Heel eenvoudig maar groot effect. Daar heb ik het stuk Vellum opgeplakt en daar boven op de woorden: Just Want To Say. Die heb ik gemaakt met de Floral Gallery stansen. En uit Rich Razzleberry cardstock.

Een heel mooi en apart bedank kaartje. De Thanks & Hello Embossing folders staan op bldz 155 van de jaarcatalogus. Zo leuk in allerlei talen en ook in het Nederlands! En ze kunnen in de Mini Cut & Embossing machine. Deze kost € 73,00 en koop je hem deze maand dan mag je een gratis product uit de Sale-A-Bration folder kiezen. Ik help jou graag.

Deze vakantie heb ik geen knutsel spullen meegenomen ik had ook beloofd om alleen mijn dagelijkse blog bij te houden,de social media kanalen en bestellingen. Dit deed ik vaak s’ochtends of in de auto of de avond tevoren. Zodat we genoeg tijd hadden om lekker veel te fietsen, wandelen en gewoon quality time samen. We hebben zelfs een heuse speurtocht gedaan: de 11 steden fonteinen. En ja op bovenstaande foto kun je zien dat het ons gelukt is. Wat een pracht exemplaren zitten er tussen. Mijn favoriet is Love uit Leeuwarden. En die foto heb ik genomen uit de auto. We hadden toen nog niet door dat het 1 van die fonteinen was.

Mandy had ons het boek “Nederland heeft alles”meegegeven. En daar stond als tip in de 11 steden fonteinen. Eerst dachten we leuk, maar waren niet echt van plan ze allemaal te bezoeken. Maar toen we er per ongeluk twee hadden gezien ging het kriebelen en besloten we ze toch allemaal op te zoeken.

Jammer dat de potvis in Harlingen stuk was en geen water spoot. En de ijsfontijn in Dokkum was vies, waarschijnlijk door een feest van de dag ervoor, er lag allemaal hooi op en er kwam maar een beetje stoom uit. Maar bijvoorbeeld de vis in Stavoren leek mij niet mooi en was prachtig net als de levensboom in Hindelopen, zo mooi met tropische vogels. Ik ga nog meer collages maken maar vandaag niet: vandaag gaan we varen in Giethoorn met een fluisterboot. Fijne dag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s