Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: oud stukje gestempelde achtergrond en verslag Giethoorn

In mijn bak met restjes vond ik een stuk cardstock wat ik bestempeld had met de kleine stempeltjes uit de Lovely You stempelset. Heerlijk los uit de pols gestempeld.

Ik heb de mat doormidden gesneden en zo op de kaart geplakt dat er een sentiment tussen kon, deze had ik ook al klaar liggen. Want deze komt uit de stempelset Many Messages en heb ik uitgestanst met de Messages Dies. Ideaal zo heb je altijd een stapeltje teksten klaar liggen. Ik heb nog wat bloempjes gestempeld en op geplakt met Dimensionals, nog wat Blingbling erbij en mijn restjes kaart was weer klaar.

Een lief vrolijk kaartje toch. Ja, wie wat bewaard heeft wat. Wil je ook de Messages Die hebben om altijd teksten op voorraad te hebben liggen, dan kun je kiezen uit twee stempelsets die erin passen: Many Happenings en Many Messages. Ik kon niet kiezen dus heb ze allebei gekocht. Je vind ze op bldz 42 van de jaarcatalogus en de stans op bldz 164. En natuurlijk kun je zelf andere teksten erin plaatsen. Ik heb een mal gemaakt en dan kan ik precies passen in welk vakje mijn tekst past. En heb je die schattige sterretjes gezien en hartje! Echt een geweldige basis set in combinatie met 1 van de twee stempelsets.

Koop je de stans en 1 van de stempelsets deze maand nog dan mag je een gratis product uit de Sale-A-Bration folder uit kiezen. Ik help jou graag!

Gisteren was een superdag! Heerlijk 4 uur lang gevaren in Giethoorn. Zo mooi en de zon scheen zo heerlijk: ik voelde de liefde van Pieter en Willem om mij heen wat een bofferd ben ik toch.

We zagen heel veel zwanen: zo bijzonder om er zoveel bij elkaar te zien en we voeren er vlak langs.

Wat is Nederland toch mooi! Deze dag voelde echt als een cadeautje. Heel onze vakantie is echt top. Zo blij dat we #toeristineigenland hebben gedaan. Het is nu ook stukken minder druk dan in de zomervakantie maar we hebben ook beter weer! En de wens van mijn kaart: Hoping your day is full of Love Laughter and Joy kwam in ons geval echt uit. We zijn weer super verliefd, lachen heel wat af en genieten van de rust en ons samen zijn.

Ook het chalet is prachtig, we voeren zelfs met de fluisterboot langs ons chaletje: hoe leuk is dat!

Nog 2 dagen saampjes en dan zit onze zomervakantie er weer op. En kunnen we terug kijken op een geweldige tijd. En deze dag was 1 van de mooiste samen met de fietstocht langs het Tjeukemeer.

Liefs Ine

https://www.stampinup.nl/products/lovely-you-cling-stamp-set-(en)?demoid=5033120

https://www.stampinup.nl/products/messages-die?demoid=5033120

https://www.stampinup.nl/products/clingstempelset-many-happenings?demoid=5033120

https://www.stampinup.nl/products/stempelset-cling-many-messages?demoid=5033120

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s