Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: mini doosje en weer naar huis.

Helaas de vakantie zit er weer bijna op maar het was fantastisch! Gisteren reden we op onze fietsen naar huis en hadden we voor het eerst regen op ons hoofd. En gewoon wat druppeltjes. Geweldig sinds 3 september hebben Willem en ik alleen prachtig droog weer gehad. Dinsdag in de fluisterboot zat Willem zonder shirt en ik met een bikini bovenstukje: en dat terwijl er slechte weersvoorspellingen waren.

Gisteren zou het minder zijn maar was het super weer om te fietsen en kwam de zon ook regelmatig ons verwarmen. Prachtige rit met mooie ontmoetingen, waarvan de 5 ooievaars de bijzonderste was:

Daarna nog een moeder zwaan gezien, diverse reigers en een enorme grote groep witte zwanen.

Stuk voor stuk cadeautjes van moeder natuur!

Het doosje van vandaag heb ik twee weken geleden gemaakt maar was ik vergeten te plaatsen dus kan ik het nu mooi gebruiken. Ik heb het gemaakt van restjes en wilde het eerst nog bij ons mams tasje doen maar met haar slechte ogen zou ze het toch niet kunnen zien. Vandaar dat ik het weggelaten heb.

Het gaat dus om het minidoosje links. Die heb ik gemaakt met een stans uit de All Dressed Up stansen set. Het is bedoeld als voorvakje en deze heb ik twee keer uit het Expressions in Ink Dsp gestanst. Daar heb je echt maar mini stukjes van nodig. Dus ideaal om rest stukjes te gebruiken. Ik heb van Basic White een mini hoesje gemaakt daar een voor en achterkant op geplakt.

In de stansen set zit ook een stansje die vaak als sluiting wordt gebruikt. En die heb ik hier ook gebruikt als sluiting met 2 doormidden geknipte klittenband rondjesmini. Nog een gouden knoopje erop en mijn mini tasje was klaar. Erin zit een een minikaartje. Schattig toch.

We zijn weer thuis de eerste wasmachine draait weer. Morgen nog een vrije dag en een feest weekend voor de boeg. Maar wil je nog een bestelling doorgeven kan dat gewoon. Op het bekende email-adres madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s