Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: snel kaartje

Gisteravond zou ik eigenlijk de hele avond gaan knutselen maar eerst kwam mijn dochter en schoonzoon even bijkletsen en een mooie grote doos brengen. Hierin zaten de 9 Expressions In Color Paper Pumpkin kits die ik besteld had. Wat een mooi plaatje is dit:

Maandag bedank kaartjes maken en dan kunnen ze opgehaald worden. De dozen alleen zijn al zo prachtig.

Ik probeer maandag er een filmpje van te maken. Maar heb nog wat huishoudelijke klussen die na 2 weken vakantie aangepakt moeten worden. Gisteravond in plaats van knutselen even de boel afgestoft zodat er vandaag alleen gestofzuigd en gedweild moet worden. Gelukkig heb ik een Philips stofzuiger die ook meteen dweilt.

Het is me toch gelukt om 1 kaartje te maken. In mijn bestelling zat ook een pak Snowy White Velvet Sheets. Bij een collega Demo had ik gezien dat het papier perfect was voor de schaapjes. Dus dat gisteren meteen uitgeprobeerd.

Het linkse schaapjes heb ik gewoon gestempeld met de Counting Sheep stempelset en met de Sheep Dies uitgestanst. Het grijze schaapje heb ik ingekleurd met mijn Stampin Blends Gray Granite. Ook de ballonnetjes en het hoedje zijn met de stansen uitgestanst. Wat een geweldige stansenset en nog steeds gratis uit te zoeken bij een bestelling van € 60,00. Ook het hekje zit erin en de wolkjes.

De basiskaart heb ik door de Brick & Mortar 3D Embossing folder gehaald omdat dit de kaart een stoerder uiterlijk geeft. Het is tenslotte een mannenkaart. In de binnenkant had ik Happy Birthday gestempeld met de Biggest Wish stempelset maar hier ben ik vergeten een foto van te maken. Maar ook deze set is perfect voor mannelijke kaarten.

De Expressions In Color is beschikbaar zolang de voorraad strekt en Sale-A-Bration is nog maar tot het einde van de maand. Ook de geweldige instapactie eindigt dan. Voor €175,00 uitzoeken en maar €129,00 betalen plus gratis een bundel ( stempelset en stansen) uitkiezen uit geselecteerde bundels. En de kans om van je hobby je baan te maken net als ik. Voor meer informatie kun je het beste contact met mij opnemen. Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s