Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: weekoverzicht en terug blik vakantie in Giethoorn

Wow deze week is omgevlogen wat een heerlijke tijd hadden we na Lemmer en Grou in Giethoorn. Het chalet was prachtig, de omgeving ook en het weer was top! Niet te geloven dat we zo’n prachtig weer hadden. De tocht met de fluisterboot was gewoon een sprookje.

De fiets tocht door de omgeving was gevuld met prachtige ontmoetingen met dieren, vooral de 5 ooievaars maakte indruk op ons:

Nu zijn we weer helemaal thuis, gisteravond de eerste thuiswedstrijd van Dennis gezien en hem zien scoren en winnen: geweldig. Vandaag boodschappen doen want we hebben bijna niks meer in huis en morgen komt er verjaardags bezoek. En vanmiddag naar ons mam toe en s’avonds een feest. Zondag dus de kids thuis en lekker bbq-en, dat had Willem wel gemist deze vakantie. Maandag weer naar ons mam en dinsdag is Willem echt jarig dus alweer druk druk. Allemaal leuk hoor maar vond het zo heerlijk op vakantie dat alles kon en niks moest. Ach ja gauw maar weer een weekendje weg plannen!

Hierboven is het weekoverzicht, ik ben echt trots op mezelf dat ik gewoon door ben gegaan met dagelijks bloggen. En een mooie bestelling mocht plaatsen in mijn vakantie. Ik ga snel de draad weer oppakken en YouTube filmpjes maken, koffie en kaart dagen inplannen, kaartenbuffet , workshops en Kerst en Kaart dagen in de agenda zetten. Ik borrel over van ideeën dus vanaf maandag weer met volle kracht vooruit. En wil je een bestelling plaatsen en nog profiteren van de Sale-A-Bration geef het dan gauw aan mij door want voor je het weet is het oktober.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s