Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: er zijn mensen die in de regen dansen, andere mensen worden gewoon nat

Deze Quote kreeg ik vandaag binnen. En ja: een waarheid als een koe. Ik kan ook als een zotje zitten lachen als we een hoosbui over ons heen krijgen en bij andere komt dan de stoom uit hun oren. Willem heeft in het begin van onze relatie ook een Singing in the Rain uitvoering, al dansend en zingend in de regen op de camping gedaan. Jammer dat ik vergeten ben dat te filmen lol.

Gewoon genieten van kleine dingen is zo belangrijk. Willem en ik werden gewoon zo blij van groene grasvelden, ooievaars, zwanen. En zelfs een boter bloempje.

Gisteravond fietsten we naar een jarige vriend en zagen we opeens een prachtige maan. Dan stoppen we meteen en maken een foto en genieten even van dit prachtig schouwspel.

Het zijn de kleine dingen! Geniet van vandaag. Dadelijk om 13.15 zitten we gekluisterd aan de radio want dan heeft ons Dennis een live interview met Omroep Brabant. Trotse mama! Zo geweldig om hem afgelopen vrijdag weer te kunnen zien voetballen en scoren!En vanmiddag zijn bijna alle kinderen er om alvast Willems verjaardag te vieren: heerlijk! Family time!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s