Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: eventjes geen blog deze week

All mijn opgedane energie van de vakantie is helaas op. De dood van mijn vriendin hakte er in. Deze week is altijd al lastig ivm herinneringen aan Pieters laatste week hier op aarde. En de 26 ste zijn 15e sterfdag alweer. Veel emoties deze week en vandaar dus even geen blog. Even pas op de plaats anders hol ik mezelf voorbij.

Deze prachtige en lieve kaartjes kreeg ik van mijn twee teamgenootjes Patricia en Monique van de Meer. Ze hadden er ook een mooi bloemstuk bij gedaan: zo ontzettend lief!

Morgenavond ga ik met mijn vier kinderen uit eten om hun vader te gedenken. Zaterdag de crematie en zondag de sterfdag en daarna pak ik de draad weer op. De dames die bij mij de Paper Pumpkin kit hebben besteld kunnen het dan vanaf maandag bij mij ophalen. Heb je het eerder nodig laat het mij dan weten, dan zorg ik dat ik het bedank kaartje voor je klaar heb. Nu nog niks geknutseld. Ik moet aan de condoleance kaart voor haar familie beginnen maar probeer dat morgen te doen. Vanavond vroeg naar bed want slaap al twee nachten slecht. Vandaag naar Heeze op en neer gefietst en daar gewandeld met mijn vriendin Mirjam. Dus hopelijk vanavond moe zat.

Mijn favoriete dichter Martijn Gijzemijter plaatste dit vandaag. Zo toepasselijk. Dus leef lieve mensen leef! Want voor we het weten is het voorbij.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s