Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: geen quote maar een gedicht en een lied

Vandaag is het precies 15 jaar geleden dat ik weduwe werd en achterbleef met 4 jonge kinderen. 15 jaar, ik knipper met mijn ogen en de kinderen zijn groot. Zo snel is de tijd gegaan. Was het makkelijk, nee. Heb ik jou gemist, ja 1000 maal ja. Maar ik had een opdracht van jou gekregen, weer gelukkig worden en goed voor de kinderen zorgen. En de kinderen kregen van jou de opdracht lief voor mama te zijn en voor elkaar. Dat is gelukt, dus ik weet dat je trots bent op ons. Ik vond dit gedicht en wil het in plaats van een quote hier vandaag delen.

En ook dit mooie lied van Ed Sheeran : visiting hours. https://youtu.be/nHpRYt6kuWg

Gisteren was de uitvaart van mijn vriendin, heel mooi maar ook erg emotioneel zwaar. We hebben daarna niet veel gedaan die dag, lui in bed gelegen en series gekeken. Misschien doen we dat vandaag ook wel. Soms moet je ook gewoon rust inbouwen, een pas op de plaats doen. En maandag pakken we gewoon de draad weer op. Vandaag is het ook de verjaardag van mijn zus Gwen en al 15 jaar heeft haar verjaardag een dubbele lading want ook zij mist Pieter. Dus neem ik haar maandag uit lunchen voor haar verjaardag. Fijne zondag iedereen, liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s