Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Strong Of Heart

Vandaag een simple stamping kaartje: dus gewoon lekker gestempeld met inkt en de mooie Stempelset Strong Of Heart. Deze set vindt je op bladzijde 5 van de mini catalogus. Deze stempelset hoort bij het Making A Difference programma van Stampin’Up! Voor iedere verkochte stempelset doneert Stampin’Up! €3,00 dit jaar aan stichtingen die zich bezig houden met Hart ziekten. Omdat in mijn familie, mijn twee broers en de man van Mandy er zelf mee te maken hebben gehad ligt dit goede doel na aan mijn hart.

Op een mat van Basic White heb ik het hart gestempeld in Highland Heather daarna de strepen gestempeld in Gray Granite die ik 1 keer heb afgestempeld. Met een water painter nog wat paarse inkt aangebracht anders vond ik het zo somber. De tekst komt ook uit de stempelset. En heb ik in Gorgeous Grape gestempeld. De bloemen en blaadjes met mijn Stampin Blends ingekleurd. En omdat ik het te wit vond nog een stempel uit de Artistically Inked gebruikt. Voor de Blingbling wat Opal Rounds opgeplakt. Dit kaartje gaat naar onze vriend die nu aan het revalideren is na de Corona.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s