Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: kaart voor Willem en Eu en Poeterig.

Michael was de eerste die zich niet lekker voelde. Moe, lusteloos, verkouden. Volgens Gijs zijn vriend die uit de Achterhoek komt voelde Michael zich Eu en Poeterig. Nou dat hadden we hier in Brabant nog nooit gehoord. Natuurlijk, Corona test gedaan maar gelukkig negatief: de griep bestaat ook nog. Het afgelopen weekend was Willem aan de beurt: Eu en Poeterig. Dus die werkt al twee dagen thuis.Test was ook negatief. En sinds gisteren voel ik me ook echt Eu en Poeterig. Niet voorruit te branden en na het poetsen vanochtend gewoon doodmoe. Niet echt verkouden maar wat keelpijn en gewoon bleh.

Vandaar vandaag nog niet geknutseld ( dan is het echt , slecht met mij gesteld) en laat ik jullie hier de kaart voor Willems Verjaardag zien. In verband met het overlijden van mijn vriendin had ik die hier nog niet getoond. In de vakantie liep Willem lekker in polo en korte broek maar als hij naar klanten moet gaat hij netjes in pak. Wel zonder stropdas. Ik vind hem dat mooi staan en omdat ik te weinig deze mooie “Suit & Tie” stansen heb gebruikt ( teveel nieuwe producten en te weinig tijd) heb ik ze nu voor zijn verjaardags kaart gebruikt.

Hij vond hem ook erg mooi! Binnenin staat de tekst Hieperde -niet meer zo heel erg Piep- Hoera uit de set “Met een knipoog”. De kleine knoopjes zit in de stansen set, de grote knoopjes heb ik uit de All Dressed Up stansen set.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen behalve het Dsp want dat is retired. Gelukkig had ik nog snel een extra pak ingeslagen. Dus heb je een favoriet Dsp pak koop er snel nog een extra pak bij want helaas komt dat ( bijna) nooit meer terug.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Suit & Tie Dies
[154322]
€ 39,00

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s