Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: bijna einde Sale-A-Bration

Nog maar 2 dagen en Sale-A-Bration is over. En wat een geweldige periode was dit. Mooie gratis producten: mijn favorieten waren de schaapjes en de bijpassende stansen, het Pinquin dsp en de Summer Shadows stansen. Omdat deze laatste een cadeau was bij een order van €120,00 heb ik deze maar twee keer kunnen bestellen. 1 voor een klant en 1 voor mijzelf. En pas op het laatst voor mijzelf, dus heb er nog weinig mee kunnen spelen.

Totdat ik een heel leuk filmpje van @stamphappynz zag hoe je met deze stansen en een stuk Window sheet, zelf een stencil kunt maken. Hiervoor pak je de grootste bloem en legt die willekeurig op een stuk window sheet dat groter is dan de mat die je normaal op een kaart plakt ( bv 14 cm bij 10cm). En stanst wat bloemen uit.

Het stuk Basic White waar je op gaat blenden is weer een 1/2 cm kleiner. Want dan kan je hieronder weer een mooie kleur cardstock mat plakken. In mijn geval dus Bermuda Bay.

Ik heb 5 kleuren inkt gebruikt, een beetje regenboog kleuren. Polished Pink, Pumpkin Pie, Granny apple Green, Bermuda Bay en Highland Heather. Je plakt het stencil over je basic White stuk heen en begint te blenden met je blending brush en je eerste kleur, ongeveer 1/5 van de kaart dan pak je de tweede kleur en zo verder.

Daarna stans je uit Basic white de andere bloem stans met de details en deze plak je precies erboven of juist express voor een speels effect willekeurig erboven.

De tekst heb ik met Versamark gestempeld en daarna met White embossingpoeder ge -heatembossed. Daarna deze uit de losse hand geknipt met mijn Papersnips.

Binnenkant Kaart

Super leuk effect toch? Je kunt dit doen met meerdere stansen zoals bijvoorbeeld de vlinders of de Poppies. Erg leuke technieck die ik zeker vaker ga doen. De stencils gewoon schoonmaken met de Shammy of een babydoekje en je kunt ze bewaren bij de stempelset in het doosje.

Van deze kleurtjes word ik echt vrolijk zeker nu het zo’n echte regenachtige dag is als vandaag.

Wil je nog iets uit de Sale-A-Bration folder gratis cadeau krijgen, plaats dan vandaag of morgen nog een bestelling van minimaal €60,00. Ik help jou graag

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s