Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes donderdag: niet echt een doosje maar een kaart waar 3 minikaartjes in kunnen

Van de week zag ik bij mijn teamgenootje Jenny een super leuk model kaart. Gelukkig gaf ze ons de naam van de kaart zodat we hem op konden zoeken. Het is de Hexagon Twist Pocket card van the Paper Pixie. Een grote demo uit Amerika. Het ziet er ingewikkeld uit maar zoals je van mij gewend bent: dat is het niet.

Het ziet er zo toch bijna uit als een doosje? Maar als je hem draait( twist) dan ziet het er zo uit:

Ik heb het prachtige Expressions in Ink specialty Dsp gebruikt. Dat is zo mooi dat heeft gewoon niks nodig en bij dit model kaart komt het prachtig uit. In de pockets is ruimte voor 3 kaartjes en je kunt er ook een giftcard in stoppen of geld.

Ik heb ze met de Artistically Inked stempelset bestempeld. Je hebt ruimte om op te schrijven of aan de achterkant een giftcard met wat glue dots te bevestigen.

Ik heb dit zittend bij de tv gemaakt terwijl we samen een serie aan het kijken waren: dus echt easy peasy!

Op mijn instagram kanaal Madebyinepie vindt je de tweede versie die ik gemaakt heb: net een andere kleurstelling. Op de verpakking van het Dsp staat precies welke kleuren er in zitten of bij passen: dat is het fijne van Stampin’Up! Ik heb voor het cardstock gekozen voor Evening Evergreen en Pale Papaya. Bij het stempelen heb ik Polished Pink terug laten komen. Wil jij dit prachtige Dsp ook hebbenof de andere producten die ik gebruikt heb stuur mij dan een mailtje op madebyinepie@gmail.com of klik op de onderstaande foto’s. Vandaag is ook de laatste dag van Sale- A- Bration. Tot 22.00 uur kan je nog je bestelling doorgeven via de mail. Wordt het later dan kan het rechtstreeks via mijn online shop www.madebyinepie.stampinup.net

En als jij deze funfold ook wilt leren maken, laat mij dan weten of je liever een Youtube tutorial wil of een workshop avond.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Doosjes, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Sale-A-Bration

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s