Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: kaartje met de schattige diertjes uit de Peekaboo Farm

Is dit geen schattig kaartje. Het idee van de gedeeltelijke uitgeknipte of gestanste diertjes zag ik bij Jennifer McGuire. Zij is geweldig, geen Stampin’Up! demo maar werkt voor heel veel merken. Heel leuk is het om haar kaarten te “vertalen”naar Stampin’Up! Kaarten.

Aan de binnenkant heb ik de hekjes van de Sheep Dies gebruikt. Helaas is Sale-A-Bration afgelopen maar deze kaart had ik al eerder klaar. Ook de wolkjes en de zon komen uit die set. Bij het varkentje scheurde een pootje af dus dus heb ik een spalkje aan de achterkant gegeven hihi.

De diertjes op mijn gemak bij de tv ingekleurd met mijn Stampin Blends, tijdens tv kijken met Willem. Ik heb een prachtige studio maar Willem vindt dat s’Avonds ongezellig dus heb ik een laptop tafel bij de bank en doe ik dan wat Stampin’Up! Dingen. Hij blij, ik blij.

Hij is vandaag golfen en ik ga met een vriendin naar de wedstrijd van Dennis kijken. Spannend! Zo doen we dus veel dingen samen maar ook apart en dat is een gezonde basis voor een relatie.

De Peekaboo Farm stempelset is nog steeds te bestellen. Ook leuk voor babykaarten, kinderverjaardags kaarten of deze zou zelfs kunnen voor iemand die met pensioen gaat.

Hier is de link: https://www.stampinup.nl/products/stempelset-photopolymer-peekaboo-farm?demoid=5033120

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s