Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: wereld kaarten maak dag en Kerst en Kaart

Vandaag is het World card making day. Voor wie maak jij vandaag een kaartje? Hieronder zie je de kaartjes die ik deze week gemaakt heb.

Dit is toch de mooiste hobby! Je wordt er blij van om ze te maken en de ontvangers zijn ook superblij met hun kaartje. Een win win situatie! Ik help jou graag op weg met deze mooie hobby waar ik nu mijn beroep van heb gemaakt. Binnenkort heb ik weer mijn Kerst en Kaart evenementen de datums zijn bekend. Zaterdag 20 november, zaterdag 11 dec ( deze zit al bijna vol) en als alternatieve datums zaterdag 27 november en zaterdag 18 december . Het begint om 10.30 en om 15.00 zijn we klaar. Je krijgt een lichte lunch met natuurlijk Willems eigen gemaakte worstenbroodjes. Kosten inclusief alle materialen en eten en drinken zijn €25,00 Het is voor beginners en gevorderden kaarten makers.

Geef je snel op, vraag gezellig je moeder, zus of vriendin mee. Het is hier op de Faramir 23 in Geldrop. Meld je aan via madebyinepie@gmail.com

Omdat ik als gastvrouw verantwoordelijk ben vraag ik wel om een bewijs van vaccinatie ( Corona check app) of een negatieve test bewijs. Dit ook omdat ik pas mijn vriendin aan Corona ben verloren en een andere vriend 3 maanden in coma heeft gelegen met Corona. En ik dit niemand toe wens. Ik hoop op jullie begrip.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s