Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: loving someone who makes great bbq is not difficult at all.

Vandaag is het echt zo’n regenachtige herfst dag dat je heimwee hebt naar de zomer, zon en bbq. Willem en onze vriend Johan zijn besmet met het Grizzly virus. Een merk bbq. Mijn vriendin Mirjam en ik noemden hun dan ook Grizzly monsters want als de 1 wat had gekocht voor zijn Grizzly moest de ander dat ook hebben. Dus voor hun beide verjaardagen had Mirjam deze t-shirts gemaakt: geweldig! Ze kregen dit afgelopen donderdag en ze vonden het ook super. En Mirjam en ik zijn beide dol op onze monsters hihi.

Wat verlang ik terug naar onze vakantie: heerlijk genieten van de zon. Samen met mijn schatje. We zouden vandaag naar het voetbal van onze Nick gaan maar als het zo blijft regenen, blijven we thuis. Vroeger toen de jongens klein waren heb ik genoeg in de stromende regen en sneeuw gestaan. Nu ben ik bang om ziek te worden en stel het een weekje uit. Zo blij dat Dennis zaalvoetbalt lol. Afgelopen vrijdag nog naar zijn beker wedstrijd geweest. Helaas kreeg hij een harde elleboog in zijn nek: nou dan slaat je moederhart echt sneller. En dan wil je het liefste naar je kind toe. Maar ja ook dat kon vroeger toen ze klein waren, en nu kun je pas na de wedstrijd naar je kind toe. Gelukkig viel het mee en gaat hij vandaag gewoon weer voetballen. Ze moeten naar Den Haag dus sla ik ook over. Ik denk dat we een ouderwetse pyjama dag gaan houden: heerlijk relaxed. Mijn Grizzly Monster en ik blijven lekker binnen: dromen van zon en bbq!

Fijne zondag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s