Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: achtergrondjes met ink refillers en waterpainters

Zondagavond De beste zangers van Nederland terug gekeken. En ondertussen mijn nieuwe stempelsets van stickers voorzien en daarna heerlijk zitten kliederen met inkt navul flesjes en de water painters. Hiervoor heb ik eerst matten gesneden van 9,5 cm bij 13.5 cm. Van Shimmery White cardstock. Dit cardstock kan goed tegen water.

Op de foto zie je een groot stempel blok liggen waarop ik wat druppels inkt heb gedaan. Met de breedste water painter eerst het papier nat gemaakt en dan kleur aangebracht. Super leuke effecten krijg je dan. Heerlijk om te doen vind ik dit.

Als je goed kijkt zie je de glimmertjes van het papier. Nu heb ik 9 mooie achtergronden waar ik op kan stempelen of iets kan plakken of iets uit kan stansen. “A sunday well spend is a week full content.”

Toch nog even wat Night of Navy toegevoegd aan wat lichte achtergronden. Mooi effect. Wel eerst goed laten drogen voordat je de andere laag toevoegt. En dit kan dus eigenlijk alleen met watercolor Paper of Shimmery White. Het normale cardstock kan niet zo nat gebruikt worden want dan gaat het rullen.

Vandaag hoefde ik alleen een mooie bloemenstempel uit de Nature’ s Harvest set op mijn Stamparatus blad te doen en met Early Esspresso te be-inkten. En op een achtergrondje te stempelen. Voor een duidelijker afdruk heb ik hem twee keer be-inkt en afgedrukt( i love my Stamparatus). Tekst uit de set erboven. Wat schuin op plakken met Tombow wat blingbling erop en mijn kaartje was klaar.

Voor de binnenkant een mat Basic White opgeplakt en met de kleine bloem bestempeld. En met de achtergrond stempel in Granny Apple Green inkt( 2 keer afgestempeld).

Natuurlijk kun je alle gebruikte producten bij mij betsellen ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Water Painters
[151298]
€ 14,50
Stamparatus
[148187]
€ 59,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Paper Trimmer, Stamparatus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s