Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: team swap kaartje

Iedere maand kun je in ons team meedoen aan een swapkaart. Iemand verzint dan een kaart model of sketch en je wordt gekoppeld aan een teamgenootje. Deze keer was het een kaartsketch van mijn vriendin Danielle Kassing

Ik was natuurlijk eerst op vakantie en toen stierf mijn vriendin dus ik heb hem echt pas op 29 september opgestuurd.

En hoewel het dus last minute werk was vind ik hem erg goed gelukt en was ook mijn teamgenootje Diana er erg blij mee. Het was ook nog eens haar verjaardag dus de timing was perfect.

De basiskaart was in Basic White daarop een mat van Granny Apple Green daarboven op een mat in Pumpkin Pie die ik met Pumpkin Pie inkt had bestempeld met de grote bloem uit de Shaded Summer Stempelset. Daarboven een strook Granny Apple green die ik eerst door de Greenery Embossing folder had gehaald. En daarboven een stukje Basic White waar ik met een zelfgemaakte stencil bloemen had gemaakt. De uitleg vindt je hier op mijn blog van vorige week woensdag 29 september.

Nog wat Blingbling erop en de envelop bijpassend gestempeld en mijn teamswapkaartje was klaar.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, Embossen, kaarten, kaarten maken, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s