Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: de condoleance kaart voor mijn vriendin

Deze kaart ben ik hier nog vergeten te delen. Deze kaart is 1 van de moeilijkste die ik gemaakt heb. Ik heb er al mijn liefde ingestopt als laatste kaartje voor Gemma. Binnenin staat deze tekst, ik kreeg kippenvel toen ik haar dochter tijdens de uitvaart dezelfde woorden hoorde uitspreken.

Het is nu 2 en halve week geleden. Zo bizar dat ze er niet meer is. In de kaart had ik een laatste brief aan Gemma ingesloten. Gewoon dingen die ik haar nog wilde zeggen en die ook voor haar nabestaanden fijn waren om te weten. Ik merk dat ik nog steeds niet de oude ben. Mijn energie level is heel laag en ik slaap slecht. Kan ook aan het weer liggen want je wordt vanzelf depri van dit troosteloze weer. Ik gun mezelf nog een paar dagen en dan geef ik mij een schop onder de kont en pak ik de draad weer op. Iemand ook last van de herfst blues?

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen via madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s