Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: A slim sliding Triangle box

Het is een hele mond vol voor een heel leuk en eenvoudig doosje. Dit model zag ik bij Sally Stampers volgens mij een engelse demo. Ik zocht een eenvoudig doosje voor mijn wekelijkse Doosjes Donderdag blog en toen kwam deze voorbij. Ik heb er meteen een Kerst versie van gemaakt.

Het binnen doosje ( de rode) heb ik bestempeld met de bomen uit de set Peaceful Deer. Lekker los uit de pols gestempeld. De hoes heb ik gemaakt met het mooie Peaceful Prints Dsp wat je gratis kon uitkiezen tijdens Sale-A-Bration maar je kan natuurlijk ieder vel Dsp gebruiken. Je hebt hiervoor een stuk nodig van 3” dus kunt er 3 uit een vel halen.

Ik heb nog een hertje gestempeld en uitgeponst met de bijbehorende Deer Builder pons. Deze kun je als bundel kopen met 10% korting. Je vindt ze op bldz 26 van de Mini catalogus. De tag heb ik gemaakt met de Fancy Tag Topper pons. Bestempeld en aan een stuk lint bevestigd. Dat is ook de sluiting van het doosje. Met mijn Crop a Dile een gat geponst en daar het lint doorheen gehaald. Dit hoeft niet maar ik vond het zo leuk met de hangende tag en hertje.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com of via mijn online webshop: http://www.madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s