Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: gelukkig het is weer weekend.

Dit was een moeilijke week, ik had last van een echte herfst dip. Gelukkig vandaag en morgen weer wat zon. Die regen, daar word ik niet vrolijk van. Gelukkig wel weer kunnen knutselen: daar word ik wel vrolijk van!

Waar ik ook vrolijk van word is Stampin’Up! niet alleen hun fantastische producten maar ook de hele community. Voor World Card Sending Week hebben ze een leuke actie opgezet: wereldwijd gaan Demonstrators kaarten naar elkaar sturen. Dus je zet je naam op een lijst en degenen onder jou stuurt jou een kaart. Deze kaart is nu onderweg naar Amerika en een andere gaat naar Canada. Hoe leuk is dat. En zelf krijg ik ook post van hun terug.

Zijn deze beren niet schattig. Ik vind het een erg mooi kaartje geworden en ik hoop dat Robin dat ook vindt.

Morgen is weer de maandelijkse Facebook hop. Ik heb een leuk projectje. En 18 andere dames ook dus hop morgen vroeg vanaf 9.00 uur gezellig langs. Je kunt bij mij beginnen:

https://www.facebook.com/MadebyinepieSU/

Als het lukt ( ik ben druk aan het uploaden) komt morgen ook mijn nieuwste YouTube tutorial online. Dus hou mijn blog in de gaten. Wij gaan zo naar Dennis zijn zaalvoetbal kijken en hopelijk als ik thuis kom is mijn filmpje klaar om te plaatsen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s